Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Ankara Yangın Kapısı almak isteyenler bireysel yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Bapları ile müntesip merak ettikleri bütün mevzular hakkında bili sahibi olabilirler.

Yangın merdiveni kapkaloriın ne açıldığını öğrenmek yangın simultane bile kolaydır fakat elan öncesinde yangın ile müntesip tatbikatlarda kapının nasıl açıldığını izhar etmek gerekir.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda bünyedan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve insan hayatını mahiyet alan, gestaltların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın yönetmeliğinde söylem edilmiş olduğu üzere bapların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

ürkü kolu olmalıdır: Acil çıkış bapları, ürkü koluna malik olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve zorlamasız bir şekilde açılmasını esenlar ve insanların müstacel durumlarda emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe sahip olması nedeniyle yangın takkadak insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya haklı ve kolayca açılabilen dokumaya sahiptir.

Hiç evham nanay ki yangın felaketi, yıl içre hayat yitirilmesine niye olan en koskocaman etmenler arasındadır. Yangın felaketi oldukça kısa bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem birey hem de dünyalık kaybına münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle de etkili kuruluşda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında gönül ve emtia kaybı artış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Ayrıca, müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, yarar şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mamultır ve çoğunlukla çağcıl binalarda kullanılır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı dâhilin insanoğluın dumandan zehirlenmesine yük olan ivedili gidiş kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere bilcümle cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Vüruten teknolojiyle beraberinde yangın merdiveni seçenekleri, elan fazla güvenilen hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her dakika takip fail bir firmayız.

ürkü pas sayesinde muhtevaerden dışarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı esaslı iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış yapılabilir.

Tasar çizim olarak tefavüt göstermekle bile partner özellikleri, dayanıklı ve muhakkak binada olmalarıdır. yangın kapısı ölçün iç kapılara oranla farklı bir kullanım ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Report this wiki page